Marketingnørden har fokus på hele din virksomhed og derfor kan vi hjælpe dig med at skabe en unik 360˚ kundeoplevelse.

Vi nørder med...

Branding

Marketing

Websites

Savner du en marketing ansvarlig?

Hos Marketingnørden kan vi hjælpe dig med driften af løbende vedligehold og optimering af dine digitale platforme. 
Vi kan fx. styre dine sociale medier, lave nyhedsbreve, opsætte grafik og meget mere. 
Giv knappen et tryk og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på månedlig basis. 

Sådan er det at arbejde med os

Vi mødes..

Vi vil rigtig gerne mødes med dig og hører om dine drømme og visioner for dit projekt. Du behøver ikke have en endelig plan med, for det er den vi hjælper dig med.

Vi researcher..

..Sådan finder vi nemlig bedst frem til det endelige slutresultat. Vi kigger på hvad dine konkurrenter gør, hvilke muligheder der kan være for at opfylde dine drømme, samt vi finder ud af hvilke områder det er vigtigt at vi fokuserer på.

Vi får gode idéer..

Alt vores research giver anledning til gode idéer. Dette bliver vores løsningsforslag til dig, og vi går først videre når du har godkendt planen.

Vi udvikler dem..

Efter din godkendelse går vi i gang med at udvikle dit projekt. Det er her vi sidder helt forgabt i vores nørdede verden. Vi er ikke langt væk, for vi er selvfølgelig stadig til rådighed og det kan være at vi har brug for dine øjne undervejs.

Vi viser dig dem..

Når vi kommer ud af nørdeboblen, er vi klar til at vise dig hvordan idéerne og prototyperne er blevet til et rigtigt produkt.

Vi skyder dem afsted!

Når du er glad og tilfreds, sender vi de udviklede idéer ud i verden. Klar til at tage dine kunder med storm og styrke din forretning.

Skal vi tage en snak?