Lad os hjælpe dig med din månedlige marketing.
Vi kalder det: “You do you
– while we do awesome nerdy stuff”

I en driftaftale med os, er du sikret en månedlig marketing indsats der er 100% tilpasset til din virksomheds behov og budget. 
Du har stadig ejerskabet og styringen, vi klare bare ærterne for dig. På den måde kan du trygt have ro i maven og du slipper 
for at føle dig overhalet. Vi er der for dig og med dig!

Social Media Manager

Vi ved hvor mange bolde man skal have i luften som virksomhedsejer. Vi ved også hvor vigtigt det er at være stærkt tilstede på de sociale medier. Dit daglige fokus lander hurtigt på den almindelige daglige drift, og alt efter din type af virksomhed, handler det om at servicere kunder, bestille varer, lave momsregnskab og meget mere. Du ved hvor vigtige de sociale medier er for din virksomhed, du når det ikke helt så meget som du gerne vil og at ansætte én fuldtid til at håndtere det, vil være lidt for meget. Her kommer vi ind i billedet.
Vi skræddersyr en pakke som passer perfekt til dit behov, og derfor ved du altid præcis hvad vi gør og hvordan vi hjælper dig. Det kan være at du blot har behov for at lave bestemte opslag et par gange i måneden, men det kan også være at du har behov for at vi tager styringen 100%, så du slet ikke skal tænke på at drifte dine sociale medier. Vi sørger for at opslag bliver postet, men selvfølgelig ikke uden at du har godkendt dem først! Vi kan også hjælpe dig med at opretholde et super serviceniveau og besvare dine følgeres beskeder/kommentarer. Men vigtigst af alt, er det hele skabt ud fra en klar aftale mellem dig og os.
Nedenfor kan du se en liste af eksempler på hvad din aftale kan indeholde:

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er altid noget af en tidsrøver. Du skal finde de rigtige ord, billeder og produkter. Og skal det også være en del af en kampagne som løber på tværs af medier? Det kan hurtigt blive en vild omgang. Vi hjælper dig med at sørge for at din månedlige email markedsføring kører som smurt. Vores hovedmål er at skabe salg til dig via nyhedsbreve, som matcher overens med din brand identitet, personlighed og talemåde. Hvis du vælger at outsource dine nyhedsbreve til os, vil der som opstart blive lavet en plan for hvor mange og hvilke nyhedsbreve du ønsker. På den måde er det altid tilpasset specielt til din virksomhed. 
Nedenfor kan du se en liste af eksempler på hvad din aftale kan indeholde:

Grafisk materiale

Alt det grafik, og hvordan laver folk egentlig de der smarte karruseller på Instagram? Og hvordan sikre du dig at det altid passer til din brand identitet? Altså, så du bibeholder den vigtige røde tråd.
Det har du måske ikke lige tid til at sætte dig ind i, og samtidig kunne du også godt tænke dig at dine kampagner og konkurrencer skiller sig ud og ikke ligner alle andres. Hos os kan du få det klaret hver måned, og selvfølgelig lige efter dit behov. Vi kan hjælpe dig med at lave din grafik til dit indhold på de sociale medier, til dine nyhedsbreve, til kampagner på tværs af medier og meget mere. Lad os blot vide hvad du har behov for at vi hjælper dig med, og så tilpasser vi en helt unik grafisk pakke der passer til din virksomhed. 
Nedenfor kan du se en liste af eksempler på hvad din aftale kan indeholde:

Marketing Manager

– Også kaldet; Din bedste ven.
Måske du også bare godt kunne bruge en der kunne arbejde på tværs af det hele og klare de fleste ærter for dig? Så har du brug for din bedste ven; Marketing manageren. Det er rollen der varetager hele sammenspillet mellem de sociale medier, nyhedsbreve og websitet. I marketing skal alt passe til en strategi og du vil egentlig allerhelst bare “do you”, og fokusere på dit håndværk, og derfor kan det være en super god idé for dig og din virksomhed at få hjælp ind til at styre hele det digitale omkring din virksomhed. Vi skaber sammen en plan der passer efter dit behov og budget, så vi på den måde sikrer os at alle parametre er dækket ind. Vi vil opdaterer dig hver måned og inddrage dig i nye idéer og tiltag til den efterfølgende måned.  Det er et samarbejde, hvor du altid er med indover alle beslutninger og du vil hurtigt mærke, hvorfor vi kalder dette for din bedste ven. 
Nedenfor kan du se en liste af eksempler på hvad din aftale kan indeholde:

Skal vi vækste din virksomhed sammen?🚀

Udfyld formularen herunder og fortæl os hvilken drifts plan du er interesseret i at hører mere om. Så skaber vi det perfekte match!